top of page

Az Ápoló Klub

Az Ápoló Klub, Kecskemét és a térség legújabb és legnagyobb élőzenés szórakozóhelye közvetlenül a Neumann János Egyetem Campusának szomszédságában, a városközponttól mindössze 15 perces gyalogútra. Az egykori Rudolf laktanya felújított istállójában kialakított klub első sorban az élőzenés rendezvényekre és koncertekre és éjszakai szórakozásra helyezi a hangsúlyt, de tökéletes helyszínéül szolgálhat bármilyen rendezvény, konferencia, születésnap vagy céges buli tartásának.

A szórakozóhely 3 egységre bontható: Ápoló Pub, Ápoló Music és Ápoló Garden.

Ápoló belső 1.jpg

Ápoló Pub

- 97 m2

- 63 ülőhely

- 2 TV

- Csocsó

- Külön bárpult

 

- Martin audio.

Nappal kávézó, este pub.

Az Ápoló Pub nappal kellemes kávézó, este hangulatos pub. A sarokban kialakított dobogónak köszönhetően tökéletes helyszínt nyújt akusztikus koncertek vagy akár open-mic estek megrendezésére. Két TV biztosítja vendégeinknek, hogy egy sport eseményről se maradjanak le.

Kecskemét legmultifunkcionálisabb rendezvényhelyszíne.

A 300 fő befogadóképességű professzionálisan kialakított Ápoló Music terem tökéletesen alkalmas koncertek, egyetemi rendezvények, workshopok, konferenciák vagy akár céges rendezvények megtartására. A helyiség külön bárpulttal rendelkezik. Zenekarok számára 24 m2-es, zuhanyzóval és WC-vel felszerelt, kényelmes backstage áll rendelkezésre, közvetlen és elkülönített kapcsolattal a színpadhoz és a művészbejáróhoz. A tökéletes hangzásról Martin Audio hangrendszer gondoskodik. 300 fős befogadóképessége a pub résszel történő egybenyitását követően másfélszeresére növelhető. A terem bérelhető, egyedi ajánlatért lépjen a kapcsolatba velünk az 'Ajánlatkérés' gombra kattintva.

Audience at a Concert

- 97 m2

- 300 fő

- Külön bárpult

- 27 m2 színpad

- Martin Audio

Professzionális            fénytechnika

Ápoló Music

DSC05531.jpeg

- 500 m2

- 1180 fő

- 250 ülőhely

- 360° bárpult

- 40 m2 színpad

- Vip boxok

- Bicikli tároló

Ápoló Garden

Kecskemét legnagyobb kerthelyisége

Az Ápoló Garden Kecskemét legnagyobb befogadóképességű kerthelyisége a maga 250 ülőhelyével vagy 1100 állóhelyével. A kert különlegessége egy 9 méter x 6 méteres színpad, amin Magyarország legfelkapottabb zenekarai is fel tudnak lépni. Ilyenkor a kert 1180 fő befogadását teszi lehetővé. A gyorsabb kiszolgálás érdekében kültéri bárpult áll rendelkezésre. Nagyobb rendezvények megtartására az egész kerthelység bérelhető.

bottom of page