top of page

Gyakran ismételt kérdések

Mennyibe kerül a jegy?

A belépőjegyeket a koncert vagy rendezvénytől függően változó áron kínáljuk, általában minél korábban vásárolsz, annál olcsóbb.

Mindegyik eseményében külön is feltüntetésre kerülnek az elővásárlási információk.

 

Ki kell-e nyomtatni az online vásárolt jegyet?

A belépőjegyet nem kötelező kinyomtatni, telefonról is el tudjuk fogadni; fontos, hogy a QR-kód jól látható legyen.

 

Mit nem hozhatok magammal?

Az Ápoló Klub területére nem hozhatod be a Klub területén kívül vásárolt italokat, élelmiszereket.

 

Tilos az Ápoló Klub területére kábítószert, pirotechnikai eszközt, robbanékony, mérgező vagy gyúlékony anyagot tartalmazó tárgyat vagy eszközt, graffiti készítésére alkalmas eszközöket, festékszóró sprayt és filctollakat, továbbá lőfegyvert, kést, pillangókést, rugóskést, gázsprayt, ólmosbotot, viperát, fémláncot, dobócsillagot, csúzlit, illetve egyéb, a közbiztonságra különösen veszélyes eszközt bevinni.

Rendezvényeink során a Klub területére esernyőt biztonsági okokból tilos behozni. Kérünk, hogy rossz időjárás esetére réteges öltözékkel és esőkabáttal készülj. Ha nincs esőkabátod, eldobható esőponcsót biztosítunk, melyet a Klub pultjaiban tudsz megvásárolni.

Lásd bővebben Házirendünkben.

Mikor kezdődik a koncert?

A koncertek általában 19-20 órakor kezdődnek, attól függően, hogy van-e előzenekar/vendég zenekar és 22 óráig tartanak. A kapunyitás időpontja ettől eltérő, általában a koncertkezdés előtt egy órával nyitjuk kapuinkat. Ezek a kezdési időpontok a általánosságban érvényesek, DE vannak kivételek. Részletes menetrendet honlapunkon vagy a Facebook eseményben közlünk.

A program változtatásának jogát fenntartjuk! 

Ruhatár és biciklitároló

Az Ápoló Music terembe kabáttal, táskával, esernyővel NEM lehet bemenni, ezért ezeket a tárgyakat a ruhatárba kérünk leadni. 'Open air' szezonban a ruhatár nem üzemel.

Gyere biciklivel, hiszen lehetőséged van INGYENES, de nem őrzött helyen lelakatolni a biciklidet a főbejárat mellett. A biciklid épségéért nem tudunk felelősséget vállalni.

Rossz időjárás esetén is lesz koncert?

Igen, ameddig az időjárási viszonyok nem veszélyeztetik a produkció vagy a közönség biztonságát, a rendezvényeket rossz idő esetén is megtartjuk.

Rendezvényeink során a Klub területére esernyőt biztonsági okokból tilos behozni. Kérünk, hogy rossz időjárás esetére réteges öltözékkel és esőkabáttal készülj. Ha nincs esőkabátod, eldobható esőponcsót biztosítunk, melyet a Klub pultjaiban tudsz megvásárolni.

Elveszett és talált tárgyak

Ha eltűnt, elveszett a telefonod, kulcsod, személyid stb., kérjük írj az info@apoloklub.hu e-mail címre és kollégáink segítenek neked a továbbiakban.

 

Korhatár

· 10 éves kor alatt ingyenes a belépés, jeggyel rendelkező felnőtt kíséretében

· 10 és 16 éves kor közötti látogatóink jeggyel és jeggyel rendelkező felnőtt kíséretében léphetnek be

· 16 éves kor felett érvényes jeggyel látogathatók a koncertek

· Kizárólag 16 éven felüliek léphetnek be az elektronikus zenei programokra, valamint minden olyan programra, amely 22 óra után kezdődik.

· Felnőtt kísérettel egy rendezvényre maximum három fő 16 év alatti Látogató léphet be.

FONTOS! Koncertjeinkre és egyéb rendezvényeinkre vonatkozó belépési korhatár eseti változtatásának jogát fenntartjuk, melyről minden esetben tájékoztatunk (Facebook esemény, honlap).

Nem tudok menni. Visszaválthatom a jegyem?

Jegyvisszaváltásra és pénz visszafizetésre abban az esetben van lehetőséged, ha a koncert az eredeti dátumon nem tud megvalósulni és a az új dátum sem megfelelő számodra. Ilyenkor egy megjelölt határidőig visszaválthatod előzőleg megvásárolt jegyed. A vissza nem váltott jegyed természetesen automatikusan érvényes az új dátumon megtartott rendezvényre, a jeggyel további tennivalód nincsen.

A fenti lehetőségről honlapunkon és a Facebook eseményben tájékoztatunk minden esetben.

Kutyák

Az Ápoló Klub általános nyitvatartási időben kutyabarát hely. Rendezvényeink során saját biztonságuk érdekében kutyát és egyéb háziállatot behozni nem lehet.

 

Asztalfoglalás

Asztalfoglalást email vagy Facebook megkeresésen keresztül, valamint nyitvatartási időben a +36 70 249 8333 telefonszámon tudsz leadni.

Rendezvényeink során asztalfoglalásra sajnos nincs mód, de ha többen szeretnétek exkluzív környezetben élvezni a bulikat, válasszátok VIP Boxaink egyikét.

bottom of page