top of page

nov. 06., V

|

Kecskemét

Őszi GöncPiac / Kecskemét // Ápoló Klub

Őszi GöncPiac / Kecskemét // Ápoló Klub
Őszi GöncPiac / Kecskemét // Ápoló Klub

Kapunyitás

2022. nov. 06. 11:00

Kecskemét, Kecskemét, Olimpia u. 14, 6000 Hungary

Leírás

Őszi GöncPiac az Ápoló Klubban!

Többen kérdeztétek, mikor lesz a következő gardróbvásár. Hálásak vagyunk, hogy ekkora az érdeklődés! Eseménysorozatunk novemberben folytatódik, Göncölésre FEL!

Kérjük olvasd el végig, figyelmesen a leírást!

A GöncPiac a fenntarthatóság jegyében megálmodott gardróbvásár, ahol lehetőséged nyílik eladni használt ruháidat, cipőidet, táskáidat és egyéb kiegészítőidet. Célunk egy olyan közösségi tér létrehozása, amely hozzájárul a környezettudatos vásárlási szokások népszerűsítéséhez mindezt kellemes környezetben eltöltve. A rendezvénynek ez alkalommal az Ápoló Klub belső koncertterme ad helyet. A már megszokott módon most is készülünk élő zenével.

JELENTKEZÉS: Ha nálad is lapul olyan használt ruha és kiegészítő, amitől már szívesen megválnál, de úgy gondolod, másnak kincs lehet, jelentkezz árusnak!

A jelentkezés előregisztrációhoz kötött, amihez nem kell mást tenned, mint írni a goncpiac@gmail.com e-mail címre, mi az eszközigényed! - Minden árusnak egy asztalt tudunk adni, melynek mérete 70x200 cm. Ezt akár ketten is bérelhetitek! - Korlátozott számban tudunk ruhaállványt bérbe adni. Ha esetleg sajátodat hoznád magaddal, azt is szívesen fogadjuk! (Kérlek ezt jelezd e-mailedben!) -A helyszínen biztosítunk vállfákat. (Csiptetős nincs!) - A helypénz ára egy eszköz bérlése esetén 2000 Ft, kettő eszköz esetén 4000 Ft, amit a helyszínen készpénzben tudsz befizetni. - A vásárra kizárólag mosott, szép állapotú ruhákat és kiegészítőket hozz magaddal!

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: OKTÓBER 31.

A férőhelyek korlátozott száma miatt arra kérünk, csak akkor jelentkezz, ha biztosan részt tudsz venni az eseményen! Az eladók beválogatása nem jelentkezési sorrendben történik! A szervezők fenntartják annak jogát - több tényezőt figyelembe véve - ,hogy kit válogatnak be! (pl. női-férfi ruhák stb.)

TUDNIVALÓK:

A helyszínen lesz lehetőség felpróbálni a kiszemelt kincseket. Biztosítunk zárt próbafülkét és helyezünk ki tükröket is. Kérjük, a próbafülkébe egyszerre csak egy árustól való ruhákat vigyél be magaddal ezzel elkerülve a kavarodást!

A vásár ideje alatt lehetőséged nyílik az Ápoló pultjánál felfrissíteni magad, ahol alkoholos és alkoholmentes italok széles választéka vár rád!

A rendezvényre szeretettel várjuk négylábú kedvenceiteket is, hiszen az Ápoló Klub kutyabarát hely!

A vásárra való belépés ingyenes!

Gyere és töltsünk együtt egy csodás délutánt - vasárnap vásárnap!

Megosztás

bottom of page