top of page

szept. 22., P

|

Kecskemét

MANUEL koncert / Kecskemét // Ápoló Klub

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
MANUEL koncert / Kecskemét // Ápoló Klub
MANUEL koncert / Kecskemét // Ápoló Klub

Kapunyitás

2023. szept. 22. 19:00 – 22:00

Kecskemét, Kecskemét, Olimpia u. 14, 6000 Magyarország

Leírás

Manuel 2019-ben tűnt fel a kilencedik X-Faktorban, ahol hatalmas rajongótáborra tett szert, azonban az igazi áttörést a 2023-as év hozta el számára.

Megjelent első nagylemeze Idegen címmel, ami egyből a Spotify Global lista 4. helyén nyitott és ami tavasz végére négyszeres platina lemezzé avanzsált.

Az idei évtől kizárólag zenekarával lép színpadra, akikkel egy 23 állomásos lemezbemutató klubturnén mutatták be az Idegen lemezt, amely az esetek 80%-ában elővételben teltház lett. A turné budapesti állomása az Akváriumban volt, amire három nap alatt kelt el minden jegy már félévvel a koncert előtt és a zenekar az idei évben az összes jelentősebb nyári fesztiválon lehetőséget kapott és bizonyított.

KONCERT INFÓ:

19:00 Kapunyitás

Csatlakozz a Facebook-eseményhez!

JEGYINFORMÁCIÓ:

- online elővétel: 4.000 Ft 

- a koncert napján: 4.900 Ft

Felelősséget csak az Ápoló Klubtól vagy hivatalos partnereinktől (cooltix.com, tixa.hu) megvásárolt jegyekért  tudunk vállalni.

Online elővételes jegyedet nem kell kinyomtatnod, elég, ha a telefonodon lévő jegyet mutatod be  a belépés során.

Jegyedet semmilyen felületen ne tedd közzé.

KORHATÁR A KONCERTRE:

Az Ápoló Klub programjaira 10 éven aluliak jegy megváltása nélkül, jeggyel rendelkező felnőtt kíséretében, míg 10 és 16 éves kor közötti Látogatók jeggyel és jeggyel rendelkező felnőtt kísérettel léphetnek be. Felnőtt kísérettel egy rendezvényre maximum három fő tizenhat év alatti Látogató léphet be. Bővebb információt Házirendünkben találsz.

Megosztás

bottom of page