top of page

máj. 10., P

|

Kecskemét

LABOLA pres. DJ BUDAI @ Ápoló Garden - Kecskemét - 24.05.10.

LABOLA pres. DJ BUDAI @ Ápoló Garden - Kecskemét - 24.05.10.
LABOLA pres. DJ BUDAI @ Ápoló Garden - Kecskemét - 24.05.10.

Kapunyitás

2024. máj. 10. 22:00 – 2024. máj. 11. 5:00

Kecskemét, Kecskemét, Olimpia u. 14, 6000 Magyarország

Leírás

Csatlakozz hozzánk Május 10.-én pénteken egy felejthetetlen éjszakához, amelyet a minőségi house zene és a jó hangulat jegyében tervezünk!

Az eseményt a LABOLA csapata szervezi, missziónk pedig az, hogy újraélesszük a minőségi house zenét Kecskeméten, és létrehozzunk egy olyan zeneszerető közösséget, akiknek pár havonta együtt örömzenélhetünk.

Vendég fellépőkkel is színesíteni szeretnénk a programokat, hogy még izgalmasabb legyen a zenei paletta. Az esemény helyszínének kiválasztásánál kiemelt szempont volt az igényes környezet és a csúcsminőségű Martin Audio hangtechnika, így garantáltan egyedi hangulatot teremtünk.

Várunk minden nyitott gondolkodású és igényes vendéget, akik szeretnének kiszakadni a mindennapokból és egy éjszakát önfeledten áttáncolni!

▬▬ Mire számíthattok? ▬▬

- minőségi house - deep - tech house zenék - sok mosoly, és kedves emberek - igényes helyszín, megfizethető árakkal

Gyere és csatlakozz hozzánk, hogy együtt átéljük az igazi zenei élményt!

▬▬ HELYSZÍN: ▬▬

Ápoló Klub 6000 Kecskemét, Olimpia u. 14

▬▬ A FELLÉPŐK: ▬▬

22:00 - 24:00 - ROBERT MAKAI + DUBECTICUT A srácok az új generációhoz tartoznak, viszont igazi megszállottak, és A Be Massive rezidens dj-i és zenei producerei.

00:00 - 01:30 - GEROO Az est házigazdája, és megálmodója. Zenei ízlésének és a house zene sokszínűségének hála, szettjeit is a változatosság jellemzi, így szívesen válogat a Tech, Deep és Tribal és Afro darabok közül. Legfőbb mozgatórugója, hogy minden egyes fellépésén egy darabot adjon magából a közönségnek.

01:30 - 03:30 - DJ BUDAI Úgy gondoljuk, hogy senkinek nem kell bemutatni…. a dj szakma úttörője, egy nagybetűs LEGENDA. Több, mint három évtizede a hazai elektronikus tánczenei szcéna egyik legkiemelkedőbb alakja. Garantáltan felrobban a tánctér, ha a dj pultba áll, azzal a fáradhatatlan csibész mosollyal az arcán

03:30 - 05:00 ALEKSANDER Ugyancsak egy kecskeméti régi motoros, akik a tech house műfaj tanítómestere. Varázslatra számíthattok, hiszen ha belendül, nem ritka, hogy egyszerre 4 lejátszóval mixel.

▬▬   JEGYÁRAK ELŐVÉTELBEN ▬▬ EARLY BIRD JEGY : 3500 Ft NORMÁL / Május 3.-ig /: 4000 Ft LAST MINUTE: 4500 Ft

JEGYÁRAK HELYSZÍNEN: 5000.- Ft

VIP: 7000.- Ft

Korhatár: 20 + ➟ A beléptetés jogát a biztonsági szolgálat fenntartja! ➟ Fényképes igazolvány szükséges a rendezvény látogatásához! ➟ A belépő egyszeri belépésre jogosít! A jegy megvásárlása egyben a házirend elfogadását is jelenti! A beléptetés és műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Dress Face Control

ÁPOLÓ házirend: https://www.apoloklub.com/hazirend

Jó szórakozást kíván a LABOLA és az Ápoló Klub csapata!

Megosztás

bottom of page