top of page

máj. 23., Szo

|

Ápoló Music

KISS forever band

KISS forever band koncert Kecskeméten

Registration is Closed
See other events
KISS forever band
KISS forever band

Kapunyitás

2020. máj. 23. 19:00

Ápoló Music

Leírás

Korábbi zenekaraikkal (Ossian , Sing Sing , Machine Mouse) már sikeres zenészek (Maróthy Zoltán,Tobola Csaba,Váry Zoltán és Fűzfa Zoltán) alapították a zenekart 1995-ben azzal a célzattal hogy eljátszák gyerekkori kedvenc bandájuk a KISS dalait. 3 évvel később megérkezett az első felkérés külföldről,ekkorra elkészültek az originállal megegyező kosztümök és magastalpú csizmák hogy teljes legyen a show. Eric Singerrel,a KISS dobosával ekkor lépett fel a zenekar először,a dobos szerint a legautentikusabb hangzású és kinézetű banda a KISS Forever Band volt akivel addig szerepelt.

A megalakulást követő két évtizedben  a zenekar 28 országban fordult meg,több mint 1.400 koncertet adott amivel magasan kiemelkedik világviszonylatban a többi KISS tribute band közül. Többek között Németország,Ausztria,Svájc,Anglia,Hollandia,Belgium,Olaszország,Spanyolország, Portugália,Svédország,Finnország,Norvégia,Oroszország,Csehország és Szlovákia  KISS rajongói hallhatták/láthatták a showt!

2012-ben a zenekar részt vett az originál KISS által meghirdetett „KISS Mini Golf Contest” – en ahol a világ legjobb KISS emlékzenekarát keresték.Több mint 200 indulóból először a legjobb 20-ba került be a zenekar majd online szavazáson egyedüli európai zenekarként a legjobb 4-be is így hivatalosan a legjobb és legelismertebb európai KISS emlékzenekar lett a KISS Forever Band!

A zenekar jelenlegi felállása : Váry Zoltán (Starchild), Fűzfa Zoltán (The Demon), Sturmann Pál (Space Man) és Radek Sikl (Catman).

A zenekar repertoárja végigöleli a KISS teljes munkásságát 1973-tól napjainkig,közel 80 dal van műsoron a legnagyobb slágerektől a tagok szólómunkásságán át számos meglepetés dalig amit még az originál KISS sem adott elő soha! 

Megosztás

bottom of page