top of page

jún. 09., V

|

Ápoló Klub

Kalap Jakab Jótékonysági koncert

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Kalap Jakab Jótékonysági koncert
Kalap Jakab Jótékonysági koncert

Kapunyitás

2024. jún. 09. 10:00

Ápoló Klub, Kecskemét, Olimpia u. 14, 6000 Magyarország

Leírás

Kalap Jakab Jótékonysági koncert és süti vásár Pataki Olívia gyógykezelése érdekében

2024. Június 9. Ápoló Klub Kecskemét

A koncert teljes bevételét Olívia gyógykezelésére ajánljuk fel az Olívia Szeme Fénye Alapítvány javára!

RÉSZVÉTEL Jegyek megvásárolhatók: A jegy ára: 3000 Ft/fő

https://tixa.hu/kalapjakab_20240609_kecskemet

1 éven aluli gyerekeknek ingyenes.

Ha nem tudsz részt venni, de szeretnéd támogatni Olíviát támogatói jeggyel itt megteheted:Olívia Szeme Fénye Alapítvány bankszámlaszáma: 10300002-13341103-00014908 Facebook: Olívia Szeme Fénye Alapítvány

PROGRAM 10:00 érkezés 10:30 Kalap Jakab koncert 45 perc

Közben sütivásár, arcfestés, hajfonás

Kalap Jakab:

ADJUK A MAXIMUMOT A MINIKNEK! Kalap Jakab saját dalaiból álló Bábkoncertje a folk-világzene sokszínűségét ötvözi a magyar hagyományokkal, kialakítva ezzel sajátos egyedi stílusát, mely nagy sikert arat a gyermekek és szüleik körében. Magával ragadó előadásmódját átszövi az állandóan jelen lévő zenei és színpadi humor, mely egyúttal könnyen emészthetővé teszi a népzenei elemekre épülő produkciót. Műsora az élő koncert és a bábszínház csodálatos találkozása.

Az eseményt Pataki Olíviáért szervezzük, aki extrém koraszülöttként 24.hétre jött a világra ikertestvérével Dórával együtt. Olívia 5 naposan nagyon súlyos agyvérzést szenvedett, aminek következménye képen halmozottan sérült, csak fényt látó gyermek. Mára 6 éves kislányokká cseperedtek, Olívia nagyon szépen fejlődik, kézen fogva sétál, ül. Önellátásra nem képes, nem beszél sajnos értelemben és mozgásban is le van maradva. Testvére Dóra ADHDS, hiperaktív gyermek. Olívia a folyamatos fejlesztéseknek, gyógytornának köszönhetően napról napra egyre szebben fejlődik, ezek költsége viszont hatalmas terhet ró családunkra, amit nem tudunk önerőből finanszírozni. Ez a koncert lehetőséget nyújt Nekünk, hogy Olívia heti gyógytornáinak, fejlesztéseinek, intenzív terápiáinak költségeit fedezni tudjuk, a jövőben is biztosítani tudjuk számára a megfelelő ellátást.

Megosztás

bottom of page