top of page

nov. 07., Szo

|

Ápoló Klub

ELMARAD!!! Omega Diatribe, Watch My Dying + Support

ELMARAD!!! Omega Diatribe, Watch My Dying + Support
ELMARAD!!! Omega Diatribe, Watch My Dying + Support

Kapunyitás

2020. nov. 07. 18:00 – 22:00

Ápoló Klub, Kecskemét, Olimpia u. 14, 6000 Hungary

Leírás

Rendhagyó extreme metal est az Ápoló Klub falai között, ahol a Watch My Dying és az Omega Diatribe házigazdáskodásával a Nest Of Plagues és a Graveolutin zenekar lesz a vendég. Kötelező program a Kecskeméten és környékén tanyázó underground metal arcoknak.

WATCH MY DYING: A Watch My Dying 1999 májusában Esztergomban alakult. Az extrém metal banda zenéjében helyet kaptak a klasszikus thrash/death és az ipari metal elemei. A cél a folyamatos koncertezés és a látványos színpadi megjelenés kialakítása volt. Az eredmény pedig egy olyan metal banda lett, amely a stílus bármely rajongója érdekesnek találhat. ∎ Weboldal: http://www.watchmydying.com ∎ Facebook:

https://www.facebook.com/watchmydying

∎ Instagram: https://www.instagram.com/omegadiatribeofficial▲ OMEGA DIATRIBE: Az underground szerelmeseinek minden bizonnyal nem kell bemutatni a budapesti Omega Diatribe zenekart, akik zord és agresszív zenéjükkel valósággal berobbantak a hazai köztudatba 2013-ban a debütáló Iapetus c. lemezükkel. Az ezt követő Abstract Ritual c. lemezük csak megerősítette a pozíciójukat a hazai szcénában, Kevin Talley-vel (ex-Suffocation/Six Feet Under/Chimaira) a dobok mögött. Számtalan hazai és európai turné után a zenekar tavaly megjelent Trinity című harmadik lemeze nem kisebb porduceri név szárnyai alatt készült, mint a dán Tue Madsen-é (Meshuggah/Ektomorf/Suicide Silence), akinek kiváló munkája végett a zenekar első helyen landolt az 'Év legjobb stúdióprodukciója' kategóriában a HangSúly Zenei Díjon, továbbá elnyerték az 'Év koncertzenekara' titulust is. Aki koncertjükön jár, minden bizonnyal egy maradandó élménnyel távozik a helyszínről. Nem lesz ez másképp az Ápolo Klub koncert esetében sem, ahol többek között a szeptember 4-én megjelent Metanoia lemez dalait fogják bemutatni! ∎ Weboldal: http://www.omegadiatribe.com ∎ Facebook:https://www.facebook.com/omegadiatribe

▲ NEST OF PLAGUES - Modern death metal ∎ Facebook:

https://www.facebook.com/nestofplagues/

▲ GRAVEOLUTION https://graveolution.bandcamp.com/

MENETREND: 18:30 Graveolution 19:20 Nest of Plagues 20:10 WATCH MY DYING 21:20 OMEGA DIATRIBE

⍌ JEGYÁRAK: 2.000 Ft (Csak helyszínen)

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Megosztás

bottom of page