top of page

dec. 12., Szo

|

Ápoló Klub

ELMARAD!!! Bohemian Betyars

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
ELMARAD!!! Bohemian Betyars
ELMARAD!!! Bohemian Betyars

Kapunyitás

2020. dec. 12. 19:00 – 23:00

Ápoló Klub, Kecskemét, Olimpia u. 14, 6000 Hungary

Leírás

Bohemian Betyars / Kecskemét - Ápoló Klub 
12.12. szombat

JEGYEK ÉS BŐVEBB INFÓK HAMAROSAN !

BIO Evés, ivás, duhajkodás, szerelem és sírva vigadás.

A Bohemian Betyars 2009-es működése óta nem csak ország, de világszerte belopta magát egy tekintélyes méretű közönség szívébe speed-folk-freak-punkos, magával ragadó, energikus formációjával.

A koncertjeik közvetlen, ösztönből áradó, életigenlő hangulata felszabadítja a közönség érzelmeit, az ember zsigerébe hatol, és minden lábat táncra bír.

Különleges hangzásukkal hitelesen képviselik a hazai keserédes szemlélet unikumát, zenéjükben egyedi, saját ízlésükre formálják a magyar, balkán és cigány népzenét a punk, ska és még megannyi stílus találkozásával.

Kezdetekben igazi csavargók módjára járták körül utcazenélve Európát, mára a hazai és európai klubbok és fesztiválok visszajáró vendégei, de megjárták már Kínát, Japánt, Dél-Koreát és az Egyesült Államokat is.

Kalandvágyuk továbbra is hajtja őket előre, hogy a világ minden pontjára eljussanak, és zenéjükkel megmozgassák az ember testét-lelkét egyaránt, bármerre is járjanak.

Legyen utcán, klubban vagy fesztiválon a Bohemian Betyars örömzenéje, magával ragadó ritmusai kizökkentenek a hétköznapokból, és beledobnak az önkívület mélyvizébe, pont úgy, ahogy ezt kitervelték.

Klippek, infók, újdonságok:

https://www.youtube.com/watch?v=_TdQMn2MUxg


http://bohemianbetyars.hu

http://facebook.com/bohemianbetyars


instagram: bohemianbetyars

Megosztás

bottom of page