top of page

jan. 07., Szo

|

Kecskemét

Bitter Monday az Ápolóban // Vendégek: Spontán Blues Band, Blue sPot

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Bitter Monday az Ápolóban // Vendégek: Spontán Blues Band, Blue sPot
Bitter Monday az Ápolóban // Vendégek: Spontán Blues Band, Blue sPot

Kapunyitás

2023. jan. 07. 20:00

Kecskemét, Kecskemét, Olimpia u. 14, 6000 Hungary

Leírás

KONCERT INFÓ:

20:00 Kapunyitás

A Bitter Monday zenekar 2016 végén alakult. Az elmúlt években néhány tagcserét követően 2022 elején alakult ki a jelenlegi felállás. A banda blues-rock számokat kezdett játszani, de a tagok különböző zenei háttere tükröződik a jelenlegi stílusban, melyben a bluesos alapokat funkys, rockos, soulos, popos ízek színezik, így jelenleg leginkább modern blues-nak nevezhető a zenekar stílusa. A banda neve Philip Sayce, kanadai gitáros egyik dalának a címe, melyet műsorukra is tűztek, de játszanak Kenny Wayne Shepherd, Henrik Freischlader, Aynsley Lister, Ben Poole, Robben Ford, vagy akár Lenny Kravitz számokat is.

Tagok: Temesvári Péter (ének, gitár), Dubravcsik Zsolt (gitár), Magi Krisztián (billentyű), Nagy Bálint (basszus), Uhljár Gábor (dob).

Vendégek: Spontán Blues Band Blue sPot

JEGYINFORMÁCIÓ:

Felelősséget csak az Ápoló Klubtól vagy hivatalos partnereinktől (cooltix.com, tixa.hu) megvásárolt jegyekért  tudunk vállalni.

Online elővételes jegyedet nem kell kinyomtatnod, elég, ha a telefonodon lévő jegyet mutatod be  a belépés során.

Jegyedet semmilyen felületen ne tedd közzé.

KORHATÁR A KONCERTRE:

Az Ápoló Klub programjaira 10 éven aluliak jegy megváltása nélkül, jeggyel rendelkező felnőtt kíséretében, míg 10 és 16 éves kor közötti Látogatók jeggyel és jeggyel rendelkező felnőtt kísérettel léphetnek be. Felnőtt kísérettel egy rendezvényre maximum három fő tizenhat év alatti Látogató léphet be. Bővebb információt Házirendünkben találsz.

Megosztás

bottom of page