top of page

jún. 02., P

|

Kecskemét

Beton.Hofi / Kecskemét // Ápoló Klub

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Beton.Hofi / Kecskemét // Ápoló Klub
Beton.Hofi / Kecskemét // Ápoló Klub

Kapunyitás

2023. jún. 02. 19:00 – 22:00

Kecskemét, Kecskemét, Olimpia u. 14, 6000 Magyarország

Leírás

Június 2-án újra visszatér Beton.Hofi, akinek legutóbbi Ápolós koncertjére mindössze 5 óra alatt elfogyott minden jegy! Kezd velünk a júniust egy elképesztő bulival!

KONCERT INFÓ:

Hamarosan...

Csatlakozz a Facebook-eseményhez!

JEGYINFORMÁCIÓ:

Online elővétel: 5000 Ft

VIP álló: 7000 Ft

VIP Box: 100 000 Ft

VIP álló: A küzdőtér bal oldali részén található kiemelt teraszról kiváló kilátás nyílik a színpadra és külön pult áll rendelkezésre. A kapott karszalaggal a küzdőtér is látogatható.

VIP Box: Élvezd a koncertet a Klub felett elhelyezkedő VIP Boxban, különleges, exkluzív környezetben, ahol garantáltan a legjobb kilátás nyílik a színpadra. Az ár tartalmaz maximum 8 db belépőjegyet, ‘fast-line’ beléptetést és ha ez nem lenne elég megajándékozunk egy választható italcsomaggal, melyet stílusos jégvödörben szolgálunk fel. A kapott karszalagokkal a küzdőtér is látogatható.

Felelősséget csak az Ápoló Klubtól vagy hivatalos partnereinktől (cooltix.com, tixa.hu) megvásárolt jegyekért  tudunk vállalni.

Online elővételes jegyedet nem kell kinyomtatnod, elég, ha a telefonodon lévő jegyet mutatod be  a belépés során.

Jegyedet semmilyen felületen ne tedd közzé.

KORHATÁR A KONCERTRE:

Az Ápoló Klub programjaira 10 éven aluliak jegy megváltása nélkül, jeggyel rendelkező felnőtt kíséretében, míg 10 és 16 éves kor közötti Látogatók jeggyel és jeggyel rendelkező felnőtt kísérettel léphetnek be. Felnőtt kísérettel egy rendezvényre maximum három fő tizenhat év alatti Látogató léphet be. Bővebb információt Házirendünkben találsz.

Megosztás

bottom of page