top of page

febr. 23., P

|

Kecskemét

Ápoló Blues Night / 02.23.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Ápoló Blues Night / 02.23.
Ápoló Blues Night / 02.23.

Kapunyitás

2024. febr. 23. 18:00

Kecskemét, Kecskemét, Olimpia u. 14, 6000 Magyarország

Leírás

𝑺𝒑𝒐𝒏𝒕á𝒏 𝑩𝒍𝒖𝒆𝒔 𝑩𝒂𝒏𝒅 // Tiszakécske// A Spontán Blues Band 2014-ben alakult Tiszakécskén. A csapat, ahogy nevéből is kiolvasható, egy speciális alkalomra spontán módon jött először össze. Aztán együtt maradtak. A tagok többnyire országos ismertségű más formációkban is fontos szerepet játszó zenészek. A blues mint külön „szerelem” lép be életükbe.

𝐓𝐡𝐞 𝐏𝐨𝐫𝐭𝐫𝐚𝐢𝐭 𝐒𝐞𝐬𝐬𝐢𝐨𝐧 // Budapest // Soul- , jazz- , blues- formáció .

𝑩𝒊𝒕𝒕𝒆𝒓 𝑴𝒐𝒏𝒅𝒂𝒚 // Kecskemét// A kecskeméti BITTER MONDAY banda neve Philip Sayce, kanadai gitáros egyik dalának a címe, amelyet műsorukra is tűztek, de játszanak Kenny Wayne Shepherd, Henrik Freischlader, Aynsley Lister, Ben Poole, Robben Ford, vagy akár Lenny Kravitz számokat is! A bluesos alapokat funky-s, rockos, soulos, popos ízek színezik, így jelenleg leginkább modern bluesnak nevezhető a zenekar stílusa.

Vendég: 𝑷𝒓𝒊𝒃𝒐𝒋𝒔𝒛𝒌𝒊 𝑴á𝒕𝒚á𝒔 – az egyik legismertebb hazai és európai szinten is jegyzett, elismert szájharmonikás, aki szólóban, különböző formációival, valamint zenekarával a Pribojszki Mátyás Band-del már keresztül-kasul bejárta Európát több, mint 30 országban koncertezett és itthon is alig akad olyan klub vagy fesztivál, ahol ne lépett volna fel a csapat.

KONCERT INFÓ:

18:00 Kapunyitás

Csatlakozz a Facebook-eseményhez!

JEGYINFORMÁCIÓ:

helyszíni jegy: 2500 HUF

Felelősséget csak az Ápoló Klubtól vagy hivatalos partnereinktől (cooltix.com, tixa.hu) megvásárolt jegyekért  tudunk vállalni.

Online elővételes jegyedet nem kell kinyomtatnod, elég, ha a telefonodon lévő jegyet mutatod be  a belépés során.

Jegyedet semmilyen felületen ne tedd közzé.

KORHATÁR A KONCERTRE:

Az Ápoló Klub programjaira 10 éven aluliak jegy megváltása nélkül, jeggyel rendelkező felnőtt kíséretében, míg 10 és 16 éves kor közötti Látogatók jeggyel és jeggyel rendelkező felnőtt kísérettel léphetnek be. Felnőtt kísérettel egy rendezvényre maximum három fő tizenhat év alatti Látogató léphet be. Bővebb információt Házirendünkben találsz.

Megosztás

bottom of page